Napíšte nám …



16 odpovedí na “Napíšte nám …”

  1. Martin hovorí:

    Tu môžete nechať svoj odkaz …

  2. Marcela hovorí:

    Dobry den,

    rada by som sa informovala vo veci Projektu detskeho ihriska – je to skvely napad a ako mamicka ho aj velmi podporujem. Tiez sme prispeli na zbierku, ale mam otazku, ktora viem, ze trapi viacerych rodicov z Janosikovej (oblast pri Dobrych Jablkach}.
    Nove ihrisko bude pre nas velmi daleko a nie kazda mamina na materskej/rodicovskej ma auto, alebo je inak mobilna. S malym dietatkom sa taka cesta aj v ramci prechadzky absolvike dost tazko (viem aj z vlastnych skusenosti, ked sme sa chceli ist hrat do MC so syncekom, alebo, ked som sa musela dostat na postu a pod.) Cesta z “nasho konca” trva do centra obce najmenej 40 min, pri rychlej chodzi 30 … A tu sa pytam aj v mene inych mamiciek, ci sa neplanuje z danej zbierky aj revitalizacia uz existujucich ihrisk v obci. Jedno sa nachadza na Lipnickej ul. za autobusovou zastavkou a bolo by uzasne, nakolko je v celkom fajn prostredi, ale neda sa tam s detmi vela robit. Su tam zastarale hojdacky a to je tak asi vsetko :(
    Nebolo by rozumne financie prerozdelit a spravit viac krajsich ihrisk v nasej obci? Viem, ze vystavba noveho, moderneho ihriska “zhltne” asi vacsiu cast penazi, ale bolo by dobre aspon nad tym pouvazovat, ved aj ostatne deti z dalsich “koncov” obce maju pravo na prijemne prostredie, bezpecne pre hru… a to tu my, zial, na konci obce pri Dobrych jablkach, nemame.

  3. Petra Hosekova hovorí:

    Dobry den,

    prosim VAs pekne organizuje Vase MC burzy detskeho satstva v roku 2010? Ak ano, kedy prosim?
    Dakujem
    Petra

  4. katka hovorí:

    Dobry den,

    Na uvod sa ospravedlnujem, ze reagujeme na Vas dotaz tak oneskorene, ale je to z technickych dovodov, Vas mail nam nepresiel, pocitac ho hned zaradil do spamu.
    Dakujeme za podporu ihriska
    Bohužial zbierka na detske ihrisko je ucelova a podporena grantom z SPP, takze nie je mozne pouzit z nej peniaze aj na ine ihrisko.
    Vybavenie detskeho ihriska je komlikovane, hlavne pri tak obmedzenom rozpocte, momentalne sa snazime vybrat firmu od ktorej objedname hernu zostavu, a je to velmi tazke, kedze ceny su velmi vysoke. A este musime upravit pozemok, oplotit ho a pod preliezky dat adekvatnu dopadovu plochu.
    Na zaciatku tohto projektu bolo navrhovanych viacej miest, z ktorych sa vyberalo. Lipnicke ihrisko bolo zamietnute z toho dovodu, ze by ho mal zrevitalizovat isty pan podnikatel, ktoremu vysla obec v ustrety.
    Ihrisko v Janosikovej sa bude tiez revitalizovat v najblizsej dobe, a to spolocne ak sa nemylim s futbalovym ihriskom alebo jeho okolim, na to obec ma schvaleny projekt a peniaze z EU.
    Tak nakoniec zostali Kosariska kde bol k dispozicii pozemok urceny na vystavbu ihriska, jeho pridelenie schvalovalo obecne zastupitelstvo a tam sme sa aj dozvedeli o moznej rekonstrukcii Lipnickeho ihriska.
    Ja osobne si myslim, ze by bolo potrebne aby ste sa maminky z lipnice dali dokopy a zacali sa pytat a informovat na obecnom urade na opravu ihriska.
    My by sme Vas v tom urcite podporili a aj Vam pomohli, napriklad na koho sa obratit na Ocu. Kedze sa blizia komunalne volby bude to zaujimava tema aj pre nasich poslancov. A ak je aspon mala sanca, ze je niekto kto by mohol zaplatit ihrisko, tak sa treba pokusit ju vyuzit.
    Tak ak sa rozhodnete, ze sa pokusite o ihrisko v lipnici naozaj rady Vam s tym pomozeme.
    Katka

    S pozdravom
    Katka

  5. katka hovorí:

    Dobry den,

    burzy detskeho oblecenia v tomto roku neplanujeme pre slaby zaujem zo strany predavajucich ako aj kupujucich:-(
    V pripade zaujmu z Vasej strany o predaj detskeho oblecenia a potrieb to bude mozne inzerciou na stranke Ostrovceka.
    Katka

  6. Ajka hovorí:

    Ahojte baby, mala by som dve otazky? Ako to vyzera s detskym ihriskom? Uz som tam 2x bola a stale bolo zamknute?

    A druha otazka: Neplanujete nahodou zorganizovat zimnu burzu detskeho oblecenia?

  7. katka hovorí:

    Ahoj,

    Ihrisko je (malo by byt) otvorene a bolo odovzdane do spravy obce DL. Momentalne hlada obecny urad ochotneho cloveka,
    ktory by chodil odomykat a zamykat ihrisko. Musi to byt clovek, ktory to bude robit aj cez vikendy. OcU samozrejme ponuka odmenu za tuto sluzbu podla vzajomnej
    dohody. Oslovili sme aj maminky, hlavne z okolia ihriska, az na jednu ziadna odozva. Materske centrum tvoria (tvorime) stale len tri baby, z toho konkretne ja som uz skoncila matersku, dalsej pomaly konci a vsetky mame svoje rodiny, takze toto je uz nad nase sily. Preto sme momentalne do odvolania zatvorili aj hernu, je o nu minimalny zaujem a hlavne znova to je o mamickach, nakolko su ochotne spolupodielat sa na fungovani herne a aktivitach MC.
    Burzu neplanujeme tiez robit, boli uz dva pokusy a znova je to o nezaujme mamiciek ako predavat tak i nakupovat 
    S pozdravom, Katka

  8. Viera Mičková hovorí:

    Ahoj Katka,
    dakujem Ti velmi pekne za vcerajsiu organizaciu lampionoveho sprievodu. Bola si super! Skoda, ze akcia nevysla uplne na 100 %, ale pocasiu nerozkazes.

  9. zuzana stefekova hovorí:

    ahoj ostrovcek,

    planujete v blizkej dobe zorganizovat burzu detskeho i ostatneho oblecenia?

    dakujem
    z

  10. katka hovorí:

    Ahoj,
    burzu detskeho oblecenia neplanujeme pre slaby zaujem zo strany predavajucich ako aj kupujucich:-(
    Katka

  11. Jana hovorí:

    Ahojte, chcem sa opytat, je cvicenie sDinom vhodne aj pre rocne dieta? Dakujem.
    Jana

  12. Valika hovorí:

    Ahoj,
    je to velmi individualne. Na cviceni mame aj rocne deticky, ktore sa vedia velmi pekne zapajat. Treba prist a vyskusat….
    Valika

  13. Evka hovorí:

    Dobry den, mam 8-mesacnu dcerku a chcela by som s nou navstivit hernu. Chcela by som sa opytat, od akeho veku je mozne s detickami prist a ci tam chodia aj podobne stare deti. Dakujem :-)
    Evka

  14. Valika hovorí:

    Dobry den,
    vstup do herne nie je obmedzeny vekom a chodia aj maminky s tak starymi detickami ako je Vasa dcerka.
    Tesime sa na Vas… :-)
    Valika

  15. Katka hovorí:

    Dobry den, chcela by som sa opytat, ci nahodou nebudete organizovat karneval.
    Dakujem!

  16. Valika hovorí:

    Dobry den,
    karneval neplanujeme. Fasiang sa nam pomaly krati a casovo sa to uz z nasej strany neda stihat a taktiez zo strany MKS (nie su volne terminy v salach)….

Pridaj komentár